Cello spelen en lesgeven zijn mijn leven

Wil jij zo goed mogelijk en prettig mogelijk cello spelen? Dan help ik je graag. Of je nou een gevorderde of een beginnend cellist bent, samen zorgen we ervoor dat je beter en mooier gaat spelen op je instrument.

Tarieven

  • Privéles voor volwassenen in Groningen rechtstreeks via mij is € 54,- per uur.
  • Privéles voor kinderen in Groningen rechtsreeks via mij is € 44,- per uur.
  • Voor cellolessen via MuziekHuis050 in Groningen, via het Clockhuys in Haren, via Het KunstKwartier in het Westerkwartier en via ‘t Kielzog zijn de tarieven per organisatie van toepassing.

De taal van muziek

Karoun is meertalig en geeft les in het Nederlands, Engels, Arabisch, Armeens en Frans.

Ervaringen van leerlingen

Als geblesseerd hoboïst ben ik na jaren toch weer begonnen met het maken van muziek, maar dan op een ander instrument; de cello. Karoun heeft me met haar hele persoonlijkheid, haar aanpak, haar geduld en haar liefdevolle karakter het vertrouwen gegeven dat cellospelen prima haalbaar is voor mij om weer te genieten van het maken van muziek. Ondertussen probeer ik om positiewisselingen onder de knie te krijgen. Het klinkt nog niet altijd even fraai, maar het komt! En ik ben er dolgelukkig mee!
Marja (53)
Na twintig jaar denken dat ik al te oud ben om muziek te leren spelen heb ik de knop omgezet en besloten dat nooit te oud zijn ook voor mij geldt. Met eindeloos geduld weet Karoun mij stapje voor stapje mee te nemen in de voor mij compleet nieuwe wereld van de cello. Haar liefde voor haar instrument en voor haar leerlingen is verwarmend en inspirerend. Ze weet mij te motiveren door te gaan, juist als het moeilijk is. Ze verdraagt met een glimlach al mijn gestuntel en weet mijn aandacht te verleggen naar wat al wel goed gaat. Iedere noot die ik bijleer is er eentje meer dan ik ooit gespeeld heb en het motiveert me om door te gaan. Over twintig jaar ga ik terugkijken en dan zal ik de conclusie trekken dat ‘te laat’ niet bestond.
Marijke (46)